• Gratis verzending v.a. €99,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Bedrijven kopen op rekening

Lamineerhoezen

81
Bij Lamineerapparaat.nl kunt u terecht voor alle soorten en maten lamineerhoezen. Wij leveren ze van merken als Renz, GBC, Fellowes en Quantore. Let bij het uitzoeken van de lamineerhoezen op de dikte die uw lamineermachine aankan.
Lees meer
Sorteer op:
Best verkocht
  • Gratis verzending v.a. €99,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Bedrijven kopen op rekening
  • Gratis verzending v.a. €99,-
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Bedrijven kopen op rekening

Bij Lamineerapparaat.nl kunt u terecht voor alle soorten en maten lamineerhoezen. Wij leveren ze van merken als Renz, GBC, Fellowes en Quantore. Let bij het uitzoeken van de lamineerhoezen op de dikte die uw lamineermachine aankan. De dikte kan op 2 manieren worden aangeduid en wordt uitgedrukt in het aantal Micron. Of er staat 2x een aantal Micron of er staat 1x een getal voor het aantal Micron. Dit komt doordat een lamineerhoes 2 flappen heeft en niet alle fabrikanten hanteren de zelfde aanduiding voor de diktes.

Diverse soorten lamineerhoezen

De meeste lamineerhoezen zijn glossy, dus glimmend, maar er is ook Matt te krijgen. De keuze aan matte lamineerhoezen is echter een stuk minder groot. Verder zijn er zgn. High Speed lamineerhoezen. Deze zijn aan de lange zijde gesloten, waardoor ze een stuk sneller door het lamineerapparaat heen gaan. Een andere lamineerhoes die te krijgen is, is de geperforeerde lamineerhoes. Hierdoor kunt u het eindproduct direct in een ringband doen, zonder zelf te hoeven perforeren. Tot slot hebben wij van lamineerapparaat.nl ook nog zelfklevende lamineerhoezen. Deze zijn voorzien van een kleefrand, zodat ze makkelijk tegen een wand of raam aan te plakken zijn.

Lamineerhoezen online kopen

Bij Lamineerapparaat.nl kunt u eenvoudig en snel uw benodigde lamineerhoezen online kopen op de webshop. Als u voor 16.00 uur uw lamineerhoezen besteld, dan wordt deze vandaag nog verzonden. Bedrijven, scholen en instellingen hebben de mogelijkheid om op rekening te kopen en consumenten hebben de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay. U bent ook welkom in onze winkel in Amersfoort. In onze showroom hebben wij een geselecteerd assortiment lamineerapparaten en lamineerhoezen. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord en helpen u met het maken van de juiste keus.